Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Koning Charles Eert Zijn Overleden Moeder Koningin Elizabeth Op Een Bijzondere Manier

**Koning Charles eert overleden moeder met bijzonder eerbetoon**

Een koninklijk eerbetoon

Koning Charles III heeft een bijzondere manier gevonden om zijn overleden moeder, koningin Elizabeth II, te eren. Hij heeft opdracht gegeven voor de creatie van een nieuw monument in haar nagedachtenis, dat op Buckingham Palace zal worden geplaatst. Het monument zal bestaan uit een standbeeld van de koningin, omringd door een tuin met haar favoriete bloemen. Het standbeeld zal worden gemaakt door beeldhouwer Martin Jennings, die ook verantwoordelijk was voor het standbeeld van Diana, Princess of Wales, in Kensington Palace. Het zal ongeveer 2,5 meter hoog zijn en worden gemaakt van brons. De tuin zal worden aangelegd door landschapsarchitect Kim Wilkie, die ook de tuinen bij het paleis van Kensington heeft ontworpen.

Een blijvende erfenis

Het monument zal een blijvende erfenis zijn voor koningin Elizabeth II, die 70 jaar op de troon zat en een van de meest geliefde monarchen in de Britse geschiedenis was. Het zal ook een plaats van troost zijn voor degenen die haar missen. Koning Charles zei dat het monument "een passend eerbetoon zal zijn aan een buitengewone vrouw en een buitengewone vorst." Hij voegde eraan toe dat hij hoopte dat het "een plaats van bezinning en inspiratie zal zijn voor toekomstige generaties."

Een nationaal symbool

Het monument zal naar verwachting in 2024 worden onthuld. Het zal een belangrijk nationaal symbool worden en een populaire toeristische attractie. Het zal ook een herinnering zijn aan de buitengewone regering van koningin Elizabeth II en haar blijvende erfenis.


Komentar